Paranormální jev a nebo také ne

Během dalšího natáčení opuštěného rekreačního střediska v Libereckém kraji se opět po delší době podařilo natočit cosi, co jsme zatím nedokázali reálně vysvětlit. Po čtyřech letech tak můžeme říct, že máme opět něco zajímavého a zvláštního.

Pojďte se na to s námi podívat a najít reálné vysvětlení.

Během připravovaného dokumentu, který tentokrát měl vypadat úplně jinak, než se moje tvorba poslední dobou odvíjí, se během natáčení podařilo natočit něco, co připomíná rozmazaný objekt, který se objevil a záhy během pohybu rozplynul. Můžeme se jen přít o jaký tvar se vlastně jedná, jestli o osobu, zvíře a nebo bublinu. Dalo by se říct, že něco podobného jsem už zažil v bývalém penzionu Nimrod. V obou případech jsme to zjistili až o několik týdnů později během střihu videa.  Na místě jsme si nikdy ničeho nevšimli a nikdy nic podobného nehledali, ani neočekávali. Taky bych rád podotknul, že v obou případech jak v penzionu Nimrod nebo zde, bylo počasí velmi podobné a to zima, což není nic neobvyklého v tuto roční dobu. Ale chci tím říct, že tyto oba případy se staly v zimním období, kdy teplota venku byla vždy pod bodem mrazu.

Opuštěný dětský tábor Maxov

Video je v originálu a není nijak upravováno. Na videu můžete vidět neupravený originál, dále zpomalenou verzi a přiblíženou verzi. Video neobsahuje žádný filtr, úpravu barev, či jakýkoliv efekt.

Co si myslíte vy? Jedná se o nadpřirozeno a nebo to jenom kamera nezvládla. Dříve než takovou věc vypustím, tak obesílám spousty známých, protože čekám, že mi to vymluví jako totální nesmysl, ale opět po čtyřech letech dostávám odpovědi, že něco tam prostě je. Podělte se o to s námi do komentáře pod video na youtube.

More Articles & Posts